<h2>Καλωσήρθατε στην σελίδα μας!</h2><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.attiko-odeio-amfialis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>...από το 1990 προσφέρουμε στη μουσική παιδεία της πόλης μας</h2><p>  </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.attiko-odeio-amfialis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Κλασική, Μοντέρνα, Λαϊκή, Παραδοσιακή Μουσική</h2><p>  </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.attiko-odeio-amfialis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ


ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
Αγαπητοί γονείς και μαθητές! Σας ενημερώνουμε ότι τη  Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 το Ωδείο μας προχωρά σε  μερική επανέναρξη προγράμματος σπουδών του, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σε πρώτη φάση αφορά τους μαθητές από 11 ετών και πάνω και μόνο για τα ατομικά μαθήματα. Εξαιρούνται κρουστά, πνευστά και μαθήματα μονωδίας, τραγούδι, χορωδία, Σολφέζ. Για τους μαθητές από 11 και κάτω αναμένουμε ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Το Ωδείο μας έχει λάβει όλα τα μέτρα ασφάλειας σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ.

ΚΑΛΟ  ΜΑΣ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ!